- Prijslijst

Ik ben trots op mijn producten!

Hieronder vindt u een overzicht van de producten die ik gebruik. U kunt deze ook via mij bestellen. Zowel bij een bezoek aan mijn salon als via het contactformulier.

Alle producten zijn uitgebreid getest en goedgekeurd voor professioneel gebruik.

Prijslijst

SWP Voetbalsem Soft

€ 9,90


Voetbalsem soft is een snel intrekkende voetbalsem op basis van yoghurt en honing. Zorgt voor een fluweelzachte huid en voorkomt de vorming van kloven. 2 x daags licht inmasseren.

SWP Voetgel (voetschimmel)

€ 9,90


Voor de verzorging van rode en gevoelige huid tussen de tenen. Door het niet goed afdrogen van de voeten na het douchen of zwemmen, kan de huid tussen de tenen rood en gevoelig worden. De voetgel 1 x per dag met het handige tuitje tussen de tenen aanbrengen en licht in masseren. Niet geschikt voor kinderen beneden 3 jaar en bij open wondjes.

SWP Kalknagels (mycosenagel)

€ 9,90


Voor de cosmetische verzorging van kalknagels. Deze gel bevat o.a. glycerine, jojoba olie en tea tree, maar beslist géén water. Het verzorgende effect komt het best tot zijn recht wanneer de nagel een beetje wordt gefreesd of gevijld. Het product 1 x per dag op de nagel aanbrengen en licht in masseren. Gel tussen de tenen is geen bezwaar. De gel is na een paar minuten ingetrokken. Niet geschikt voor kinderen beneden 3 jaar en bij open wondjes.

FunghiClear

€ 15,95


Sprayflacon 50 ml FunghiClear is een anti-schimmel middel op basis van Manuca olie dat speciaal is ontwikkeld voor behandeling van schimmelnagels (kalknagels) en voetschimmel. FunghiClear is geregistreerd als medisch hulpmiddel klasse 1 en wordt uitsluitend verkocht in de professionele voetzorg. ✓ Zeer effectief tegen voet-en nagelschimmel. ✓ Sprayflacon: snel en gemakkelijk in gebruik, ✓ Ook uw schoenen ontdoen van schimmelkiemen ✓ Verzorgend, verfrissend en met aangename geur. ✓ Niet schadelijk voor kleding en schoeisel.

Pedicare ondersteunend bij zweetvoeten zalf

€ 9,90


Zalf voor transpirerende voeten, zorgt voor geurloze voeten en vermindert de transpiratie

Voetcare schilfers tegen zweetvoeten

€ 8,25


Voetcare tegen zweetvoeten zijn Acidum Borium schilfers, ook wel bekend als transmuteer of boorzuurpoeder. Voetcare Schilfers tegen zweetvoeten gaan het transpireren van de voeten tegen, veilig en zonder risico. Strooi dagelijks na het dragen van de schoenen één theelepel Voetcare Schilfers tegen zweetvoeten in elke schoen. Als de schoenen weer gebruikt moeten worden laat men de schilfers in de schoenen en draagt deze met (katoenen)sokken. Herhaal dit 5 tot 8 dagen, het overmatig transpireren zal afnemen en de geur van zweetvoeten zal verdwijnen. Voetcare Schilfers tegen zweetvoeten gebruiken helpt ècht Mocht de zweetgeur na onbepaalde tijd weer terug komen, dan zal éénmalig gebruik van de Voetcare Schilfers tegen zweetvoeten voldoende zijn. Herhaal dit naar behoefte. Geurloze voeten en schoenen met Voetcare Schilfers tegen zweetvoeten.

Gehwol Med. Voetpoeder

€ 12,50


Algemeen - Bij zweetvoeten - Houdt de voeten droog, soepel en geurvrij - Bevat reinigende stoffen en heeft een sterk absorberende functie Gehwol Voetpoeder houdt de voeten droog, soepel en geurvrij. De poeder bevat reinigende stoffen en heeft een sterk absorberende functie. Voorkomt schimmel en ruikt lekker fris. Hoe werkt het? De voeten dagelijks, zo mogelijk na gebruik van Gehwol Voetbad, met Gehwol Voetpoeder behandelen. Het verdient de aanbeveling om Gehwol Voetpoeder ook in de sokken te strooien.

Gehwol Hydrolipid lotion

€ 12,50


Gehwol fusskraft hydrolipid-Lotion Vocht inbrengende lotion voor de extreme droge huid

Gehwol fusskraft Soft Lotion

€ 12,50


Gehwol fusskraft soft feet verzorgende crème bevat een vitaminerijke avocado-olie en andere waardevolle lipiden.Het speciale, diep indringende Hyaluronzuur wordt geabsorbeerd door de huid en kan dus de regeneratie van de huid en het afweersysteem van de huid versterken. In combinatie met ureum bindt Hyaluron vocht in de diepere lagen van de huid en beschermt tegen eelt. Melkpeptiden en honing extract maken de huid fluweelzacht en zichtbaar gladder. Beschermt tegen voetschimmel en eeltvorming. Dermatologisch getest en ook geschikt voor diabetici.