- Prijslijst

Permsal Magnesium Sportolie

Voldoende magnesium in het lichaam voorkomt spierkrampen, verhoogt het uithoudingsvermogen, verkort de herstel periode na inspanning en draagt bij aan vetverbranding, soepel gewrichten en meer energie. 

Bij hoge inspanning verbruikt het lichaam meer magnesium dan normaal, afhankelijk van de inspanning ligt de behoefte voor sporters om ongeveer 1000mg per dag, ruim 2x zoveel als gewoonlijk. 

De Sportolie ontzuurt de spiercellen na een intensieve training of inspanning en zorgt daarmee voor soepelheid. De 3% DMSO(Dimethylsulfoxide) is toegevoegd wat een ontstekingsremmende en pijnstillende werking geeft en tevens de magnesium sneller en dieper op laat nemen door de huid.

De Sportolie het liefst direct op het bezwete lichaam aanbrengen voor de ontzuring en optimale herstel. Na enkele minuten doet de magnesium zijn werk en voel je de ontspanning. 

Permsal Megnesiumolie

 

Magnesium is een van de belangrijkste mineralen in ons lichaam. Het speel een rol bij alle biologische lischaamsprocessen en ondersteunt andere mineralen en vitamines. Ongeveer hebben we 400 mg magnesium per dag nodig en dat krijgen we uit onze voeding echter ligt dit wel aan onze levensstijl. Het tekort kan groter worden door het gebruik van koolzuurhoudende frisdranken, eten van veel suikers, drinken van koffie, teveel stress, gebruik van medicijnen of maagzuurremmers of extreem veel sporten. Er bestaan voedingsupplementen maar uit een groot wetenschappelijk onderzoek is recent bewezen dat het mineraal beter kan worden opgenomen via de huid, de haarzakjes en de zweetklieren zorgen ervoor dat 90% magnesiumchloride opgenomen wordt.   De magnesiumolie is te gebruiken bij;

  • Krampen
  • Stijve spieren en gewrichten
  • Reuma
  • Artrose
  • rusteloze benen
  • Migraine

 

 

 

Permsal Magnesium olie

Prijslijst

HFL Laboratories Dermoleen Cream

€ 13,10


Dagelijkse verzorging voor de droge huid. 1 a 2 keer daags aanbrengen en bij verbetering dosering verminderen. Bij de extreem droge huid kunt u deze crème perfect combineren met de Roselan Balm.125ml

HFL Laboratories Roselan Balm

€ 12,80


De Balm is zeer geschikt voor de droge huid en kloofjes en moet in dunnen lagen aangebracht worden 's ochtends en 's avonds op de droge plekken op de huid. 60ml.

HFL Laboratories Solution Spray

€ 12,50


Voor de cosmetische verzorging van kalknagels die vaak verkleurd en of broos zijn. 2x daags de aangedane nagels in sprayen en 1x per week de schoenen in sprayen. Geschikt voor de rode/gevoelige huid.

HFL Dermazink Cream 30ml

€ 15,95


Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid door de unieke combinatie van zinkoxide en medische honing. Het is een beschermer tegen allerlei huidirritaties, bij vochtig eczeem en ontstekingen.

HFL Fresh Gel

€ 13,20


Het ondersteunt de doorbloeding, verzorgt vermoeide, belaste spieren en gewrichten. De Gel kan worden gebruikt bij het dragen van elastische kousen. Het vermindert jeuk (processierups),onrustig gevoel

Dadi'Oil Nagel, Huid verzorging 3.75ml

€ 6,50


Een puur organische olie zonder kunstmatige toevoegingen, helpt ontstekingen te bestrijden en aantasting te voorkomen, niet vettige olie om de nagel en huid binnen te dringen om optimaal te verzorgen.